joi, 20 ianuarie 2011

TATUAJUL CHINEZESC


TIPURI DE TATUAJE
TATUAJUL CHINEZESC-INFO
Tatuajul chinezesc este un exemplu de tatuaj simbolic cosmopolit ce ne atrage atat de mult astazi. Interesant, caci in cultura traditionala chineza tatuajul avea o conotatie negativa. De fapt, exista conceptia ca organismul uman este sacru, un dar de la parinti si care nu trebuie afectat intr-un mod permanent, nici macar prin tatuaj. Pe de alta parte, a existat tatuaj tot timpul in China, primele tatuaje chinezesti fiind considerate o pedeapsa, un stigmat.

caracter chinezesccharacter chinezesc
Astazi tatuajele chinezesti sunt extrem de populare in lumea occidentala,fiind usor de vazut de ce. Arta si literele simbolice ale culturii traditionale chineze sunt foarte bune modele pentru tatuaj. Literele chinezesti continute de tatuaje sunt de fapt cuvinte sau expresii scrise cu litere sau caractere chinezesti, ale caror linii gratioase le fac perfect pretabile artei tatuarii. Bineinteles ce-i ce doresc tatuaje cu caractere chinezesti trebuie sa-si aleaga cuvantul sau fraza cu grija, fiind siguri ca acestea au intelesul pe care ei le-o acorda. Si, de asemenea, sa se asigure ca artistul tatuator le poate reproduce corect.
Insa caracterele chinezesti nu sunt unicul tip de tatuaj chinezesc popular astazi. Unii opteaza pentru tatuaje cu dragoni sau pentru simboluri yin/yang. De fapt tatuajul yin/yang este una dintre cele mai populare modele printre tinerii din America de Nord de astazi, cum au fost si in decada precedenta. Simbolul este simplu dar dramatic, putand fi executat in aproape orice dimensiune, un tatuaj yin/yang de dimensiunea une monede de 50 bani sau mai mic fiind estetic dar si de o mare forta. In plus simbolul yin/yang semnifica profund armonia si echilibrul. In plus, desi, se pot alege tatuaje intr-o mare varietate de culori, negrul creeaza cea mai puternica impresie, rezistand cel mai mult fara sa paleasca.Un tatuaj yin/yang in alb si negru este un exemplu perfect.
yin
tigru
Ele sunt la foarte la moda printre tinerii din ziua de azi.
MAGAZIN-TATOO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Tattoo-You. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com