marți, 18 ianuarie 2011

Tatuaje henna


Tatuaje semipermanente


Henna sau Hina (Bromus Lawsonia) este o plantă cu flori folosita încă din antichitate pentru vopsirea pielii, parului, unghiilor si a lana.


Henna este folosita de asemenea pentru vopselele derivate din plante, şi pentru arta tatuajelor temporare.


Care sunt avantajele tatuajului semipermanent?


In primul rand nu mai trebuie sa suporti durerea cauzata de baterea unui tatuaj clasic. Apoi tatuajele semipermanente sunt cea mai buna solutie pentru cei nehotarati, pentru cei care nu au curajul sau nu doresc un tatuaj pentru toata viata.



Astfel ai ocazia ca dupa cativa ani sa iti dai seama daca ti se potriveste modelul ales, daca iti ofera acel sentiment care te face sa te simti speciala si mai ales daca ti-l doresti pentru tot restul vietii. Daca este asa, atunci ti-l poti reface in forma permanenta sau poti alege un alt model semipermanent, o noua locatie pe corp sau daca tatuajul te-a "incurcat" in tot acest timp, pur si simplu il lasi sa dispara complet.


Tatuajele semipermanente in general au o durata determinata de viata, de la 4 la 6 ani si te scapa de stresul cauzat de unul permanent care poate nu a fost cea mai fericita alegere la momentul respectiv. Trebuie tinut seama ca inlaturarea unui tattoo permanent este o procedura dureroasa care lasa intotdeauna cicatrici pe piele. Tatuajul semipermanent nu lasa urme iar pigmentii se elimina complet.


tatuaj-semipermanent


De ce sa-ti faci un tatuaj semipermanent?


dureaza intre 4 si 6 ani;


nu se inroseste;


nu este dureros (locul este anesteziat extern cu solutie de Lidocaina, iar unele aparate sunt dotate cu un senzor care blocheaza acul si nu permite varfului sa patrunda mai adanc de primul strat de piele, prevenind astfel sangerarea si durerea).


nu provoaca rani (senzorul aparatului controleaza adanceimea la care se opreste varful acului si nu permite acestuia sa atinga straturile inferioare vascularizate ori cele cu terminatii nervoase).


se elimina uniform, in mod natural, prin procesul biologic de regenerare celulara, pana la disparitia completa, nu lasa urme si nu isi modifica in timp culoarea.


Si mai ales,se recomanda persoanelor care nu sunt sigure pe ei.:)


Eu am 5 tatuaje si nici pana-in ziua de azi nu-mi pare rau ca le-am facut.


Bine asta cred ca depinde de la persoana la persoana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Tattoo-You. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com