marți, 18 ianuarie 2011

TATUAJUL DOARE?


TATUAJUL-DOARE?


Normal ca doare,pe toata lume doare.:)


Eu am 5 tatuaje pe mine si a durut ceva,dar este o durere suportabila.


Este foarte greu de explicat cat de mult doare, deoarece difera de la individ la individ si in functie de locul in care este facut. Cu cat sunteti mai relaxati si mai rabdatori cu atat procesul va fi mai usor de suportat. Tatuajul se face fara anestezie si fara consum de bauturi alcoolice.

Cum anume este facut un tatuaj ?

Tatuajele sunt aplicate cu ajutorul unei masini de tatuat, care in mare a ramas aceeiasi cu cea proiectata initial in 1896. Imbunatatiri au fost facute la calitatea echipamentului, insa procesul este acelasi. Masina face ca prima oara un ac sau o combinatie de ace sa descrie o linie, iar apoi sa aplice culoarea. Pigmentul este introdus in celulele pileii de sub epiderma si noua piele creste peste, formand un strat protector pentru tatuaj.

Cat timp dureaza sa faci un tatuaj ?

Timpul in care un tatuaj este facut depinde de simbol in primul rand. Marimea si complexitatea simbolului sunt 2 factori majori. Un alt factor este locul unde este facut tatuajul, anumite zone ale corpului cum ar fi bratele ia mai putin timp deoarece persoana care va face tatuajul poate prinde bine zona si poate intinde pielea usor deasemenea, asta fiind esential in aplicarea unui bun tatuaj. Zone intinse cum este stomacul ia mai mult timp deoarece pielea acolo este mai greu de intins.

Unde doare cel mai rau ?

Cel mai rau doare in zonele in care sunteti mai sensibili, iar asta difera de la individ la individ. Niciodata sa nu alegeti un tatuaj in functie de unde doare mai rau. Durerea este limitata oriunde ati alege sa faceti tatuajul. Pana la urma este mai important sa faceti tatuajul acolo unde va doriti, unde va simtiti cel mai bine cu el, pentru ca va ramane acolo tot restul vietii.


musculatura omului

Cat de sigur este un tatuaj ?

Este destul de sigur un tatuaj, de obicei se folosesc ace noi sau sterilizate, pigmenti, crème si manusi care se arunca dupa fiecare folosinta. Pielea nu este afecatata de tatuaj, unde acul a penetrat in piele se va forma o crusta care mai tarziu va cadea. Odata ce tatuajul va fi vindecat ( de obicei procesul dureaza cam o saptamna, insa depinde de abilitatea de vindecare a fiecaruia), tatuajul va fi protejat de noul strat de piele care va creste peste, iar

astfel va deveni o parte din voi pentru tot restul vietii. Reactii alergice la pigmentii tatuajului, nu s-au intampinat prea multe insa daca sunteti hipoalergici ar trebui sa faceti inainte de tatuaj, un test, in urma caruia veti putea decide.

Ce se va intampla cand voi imbatrani ?

Tatuajele voi fi cu voi tot restul vietii. Daca sunt facute bine pe corp, nu se vor schimba mult. Sigur, cu timpul vor arata mai batrane, insa si voi de altfel. Trebuie acceptata imbatranirea ! Culorile nu se vor schimba mult, liniile se vor ingrosa putin, iar linii apropiate vor avea tendinta sa se uneasca (de aceea de obicei se evita detaliile)

De ce arata tatuajul meu ca si cum s-ar jupui ?

Tatuajele intotdeauna se vor jupui ca arsurile de soare, in primele zile. Va fi tus in pielea care se va jupui, dar asta e perfect normal. Nu jupuiti pielea, lasati-o sa faca ce trebuie singura.

Se pot acoperi tatuajele vechi ?

Da se pot acoperi tatuajele vechi sau nedorite cu unele noi. Insa tineti minte ca aceasta acoperire este foarte limitata deoarece nu se pot pune culori mai deschise peste cele mai inchise fara ca tatuajul cel vechi sa se vada. Tatuajul nou va fi intotdeauna mai mare si mult mai inchis la culoare decat cel vechi pentru a-l acoperi in intregime. O modalitate mai usoara si mai ieftina este sa fie facut acelasi simbol cu cel vechi, deci practic sa fie facut in ca odata acelasi tatuaj. Daca doriti sa faceti alt simbol va trebui sa vorbiti cu cel care va va face tatuajul, si sa-l lasati pe el sa hotarasca daca e bun sau nu.

Pot face tatuajul langa ochi ?

In cazul cosmeticelor permanente sau tatuajelor, orice prea aproape de ochi este prea riscant. Cateodata s-ar putea ca ceva sa nu mearga bine si va puteti pierde vederea sau chiar intregul ochi.

Pe zona pe care a fost facut tatuajul va mai creste par ?


Un tatuaj nu va opri cresterea parului. Trebuie sa va barbieriti in jurul tatuajului pana cand acesta este complet vindecat (asta poate dura de la 10 zile la o luna).


La mine in portiunile tatuate a crescut parul la loc,deci stati linistiti:)


aparat de tatuaj


TATOO FAGA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Tattoo-You. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com