joi, 20 ianuarie 2011

MIAMI-INK


Faceti cunostinta cu Miami Ink


Iată cine formează echipa Miami Ink:


miamiAmi James – Este băiatul rău şi mereu nervos. S-a născut în Israel acum 36 de ani şi locuieşte în Miami de la 12 ani. Ami şi-a făcut primul tatuaj la vîrsta de 15 ani – un dragon. 18 ani mai tîrziu pasiunea pentru tatuaje l-a determinat ;i acopere aproape tot corpul cu desene. A început să lucreze în propria casă, după care a devenit ucenic la un salon cu artişti profesionişti.



Chris Garver – Intelectualul grupului, Chris este cel mai bătrîn dintre toţi, 38 de ani, şi este primul care a devenit un “tattoo master”. A crescut în Pittsburgh şi şi-a făcut primul tatuaj la doar 6 ani!!!…atunci cînd s-a înţepat în deget cu un stilou. La 15 ani şi-a făcut primul tatuaj, iar la 17 ani s-a apucat să tatueze după ce şi-a vîndut chitara pentru a-şi cumpăra echipamente pentru prestat. Este considerat a fi unul dintre cei mai buni artişti tatuatori din întreaga lume.

Chris Nunez – Afemeiatul salonului Miami Ink este cubanez la origini, dar a crescut în Miami. S-a apucat de o carieră în domeniul tatuajelor după ce a început ca artist graffiti. Şi-a făcut uceinicia în Brazilia, acolo unde a stat cinci ani, şi în Europa, acolo unde a lucrat timp de trei ani alături de artiştii săi preferaţi. Primul tatuaj al lui Nunez a fost făcut pe cînd acesta avea 16 ani.



Darren Brass – Cel mai simpatizat membru din Miami Ink. Este preferatul celor care sînt pentru prima dată în faţa acelor din salon. Pentru că este un băiat liniştit este victima glumelor celorlalţi şi este în permanenţă ţinta tachinărilor lui Ami. Este pe jumătate polonez, jumătate irlandez şi suferă de diabet. Are aproape tot corpul acoperit de tatuaje. Primul l-a primit la vîrsta de 18 ani.



Yojiro “Yoji” Harada – Este cel mai neexperimentat om din salon. S-a născut în Tokio şi este plin de tatuaje, majoritatea realizate de ceilalţi membri de la Miami Ink. Yoji are 36 de ani şi locuieşte împreună cu tînăra sa soţie şi cu fiica sa, Sydney. A trăit în Japonia pînă la 24 de ani, iar la 19 ani a făcut primul său tatuaj, numele prietenei sale pe propriul corp. De asmenea, Yoji este lead singer la o trupă pop rock.



Kat Von D – S-a alăturat celor de la Miami Ink în 2005, în timpul primului sezon, dar a părăsit show-ul în 2007 după o serie de neînţelegeri cu Ami. Kat are acum propriu show, LA Ink, pe acelaşi post de televiziune. De origine argentino-americană a venit în SUA pe cînd avea 4 ani, împreună cu familia, stabilindu-se în California. A făcut primul tatuaj la 14 ani, microbul a cuprins-o şi la 16 ani a început să lucreze într-un salon de tatuaje.


INFO MIAMI-INK




WIKIPEDIA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Tattoo-You. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com