joi, 20 ianuarie 2011

TATUAJUL CHINEZESC

0 comentarii
TIPURI DE TATUAJE
TATUAJUL CHINEZESC-INFO
Tatuajul chinezesc este un exemplu de tatuaj simbolic cosmopolit ce ne atrage atat de mult astazi. Interesant, caci in cultura traditionala chineza tatuajul avea o conotatie negativa. De fapt, exista conceptia ca organismul uman este sacru, un dar de la parinti si care nu trebuie afectat intr-un mod permanent, nici macar prin tatuaj. Pe de alta parte, a existat tatuaj tot timpul in China, primele tatuaje chinezesti fiind considerate o pedeapsa, un stigmat.

INFO-MIAMI-INK

0 comentarii

INFO MIAMI-INK


Miami Ink este un reality show pe TLC care urmareste eventimentele ce se petrec la un salon de tatuaje din Miami Beach, Florida. Emisiunea a avut premiera in iulie 2005 si a terminat cel de-al 4-lea si ultimul sezon. Showul a condus la alte emisiuni de gen cum ar fi LA Ink si London Ink.


Istorie


Salonul, denumit înainte de începutul showului 305 Ink (305 referindu-se la codul de zonă al oraşului Miami) este co-proprietatea artiştilor tatuatori Ami James şi Chris Nunez şi, de asemenea, reuneşte artişti precum Chris Garver, Darren Brass şi Yoji Harada.


Artistul californian James "Sword-crosser" Hamilton, Luke Wessman, Mikey Slater şi JMorgwn Pennypacker, precum şi doi manageri, Guy Sahar şi Lee "On One Knee" Rodriguez sunt alţi membri ai grupului. Kat von D s-a alăturat echipei în timpul primului sezon, deoarece Darren Brass se accidentase la braţ. A fost concediată, apoi s-a întors ca membră a echipei pentru încă două sezoane, în cele din urmă a revenit la Los Angeles şi şi-a lansat propriul ei spin-off, intitulat LA Ink, care a avut premiera în august 2007. Un alt spin-off, London Ink, a început pe Discovery Real Time în Marea Britanie, în septembrie 2007. Pe 28 octombrie 2008, un al treilea spin-off, denumit Rio Ink, arătând un salon de tatuaje din Rio de Janeiro, a fost difuzat pe Discovery Channel People and Arts în Brazilia.


Fiecare episod prezintă un număr de clienţi împreună cu povestea vieţii lor şi motivaţiile pentru care au ales să se tatueze. În plus, există anumite momente de concentrare asupra vieţilor personale ale artiştilor. Majoritatea episoadelor sunt narate de James, ocazional de Nunez. Tema muzicală principală a showului este "Funky Kingston" de Toots & The Maytals. Câteodată, emisiunea prezintă personaje din alte showuri TLC precum "American Chopper". După cel de-al 4-lea sezon, James si Nunez au refuzat o ofertă de a filma mai multe episoade pentru show, deoarece "nu au fost mulţumiţi de modul în care au fost trataţi".


În prezent, originalul salon Miami Ink s-a închis, locaţia fiind preluată de un magazin de vânzare cu amănuntul pentru linia de îmbrăcăminte DeVille, dar James şi Nunez, fideli pasiunii lor, au deschis un nou salon de tatuaje, denumit LoveHate Tattoo.


WIKIPEDIA

MIAMI-INK

0 comentarii

Faceti cunostinta cu Miami Ink


Iată cine formează echipa Miami Ink:


miamiAmi James – Este băiatul rău şi mereu nervos. S-a născut în Israel acum 36 de ani şi locuieşte în Miami de la 12 ani. Ami şi-a făcut primul tatuaj la vîrsta de 15 ani – un dragon. 18 ani mai tîrziu pasiunea pentru tatuaje l-a determinat ;i acopere aproape tot corpul cu desene. A început să lucreze în propria casă, după care a devenit ucenic la un salon cu artişti profesionişti.



Chris Garver – Intelectualul grupului, Chris este cel mai bătrîn dintre toţi, 38 de ani, şi este primul care a devenit un “tattoo master”. A crescut în Pittsburgh şi şi-a făcut primul tatuaj la doar 6 ani!!!…atunci cînd s-a înţepat în deget cu un stilou. La 15 ani şi-a făcut primul tatuaj, iar la 17 ani s-a apucat să tatueze după ce şi-a vîndut chitara pentru a-şi cumpăra echipamente pentru prestat. Este considerat a fi unul dintre cei mai buni artişti tatuatori din întreaga lume.

Chris Nunez – Afemeiatul salonului Miami Ink este cubanez la origini, dar a crescut în Miami. S-a apucat de o carieră în domeniul tatuajelor după ce a început ca artist graffiti. Şi-a făcut uceinicia în Brazilia, acolo unde a stat cinci ani, şi în Europa, acolo unde a lucrat timp de trei ani alături de artiştii săi preferaţi. Primul tatuaj al lui Nunez a fost făcut pe cînd acesta avea 16 ani.



Darren Brass – Cel mai simpatizat membru din Miami Ink. Este preferatul celor care sînt pentru prima dată în faţa acelor din salon. Pentru că este un băiat liniştit este victima glumelor celorlalţi şi este în permanenţă ţinta tachinărilor lui Ami. Este pe jumătate polonez, jumătate irlandez şi suferă de diabet. Are aproape tot corpul acoperit de tatuaje. Primul l-a primit la vîrsta de 18 ani.



Yojiro “Yoji” Harada – Este cel mai neexperimentat om din salon. S-a născut în Tokio şi este plin de tatuaje, majoritatea realizate de ceilalţi membri de la Miami Ink. Yoji are 36 de ani şi locuieşte împreună cu tînăra sa soţie şi cu fiica sa, Sydney. A trăit în Japonia pînă la 24 de ani, iar la 19 ani a făcut primul său tatuaj, numele prietenei sale pe propriul corp. De asmenea, Yoji este lead singer la o trupă pop rock.



Kat Von D – S-a alăturat celor de la Miami Ink în 2005, în timpul primului sezon, dar a părăsit show-ul în 2007 după o serie de neînţelegeri cu Ami. Kat are acum propriu show, LA Ink, pe acelaşi post de televiziune. De origine argentino-americană a venit în SUA pe cînd avea 4 ani, împreună cu familia, stabilindu-se în California. A făcut primul tatuaj la 14 ani, microbul a cuprins-o şi la 16 ani a început să lucreze într-un salon de tatuaje.


INFO MIAMI-INK




WIKIPEDIA

TATOO Versus RELIGIE

0 comentarii

CE SPUNE BIBLIA DESPRE ACEASTA ARTA?


“Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort, şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul” (Levitic 19:28).


“Deci, fie ca mâncati, fie ca beti, fie ca faceti altceva: sa faceti totul pentru slava lui Dumnezeu” (I Corinteni 10:31).


“Tot ce nu vine din încredintare, e pacat” (Romani 14:23).


“Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieste în voi, si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri? Caci ati fost cumparati cu un pret. Proslaviti dar pe Dumnezeu în trupul si în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu”.


adventist


Noul Testament nu contine o porunca împotriva tatuajelor sau a perforarii/taierii corpului, însa nici nu ne ofera vreun motiv sa credem ca Dumnezeu ar agrea cu acestea.

Un alt aspect ce trebuie luat în considerare este modestia. Biblia ne învata ca trebuie sa ne îmbracam cu modestie (1 Timotei 2:9). Unul dintre aspectele îmbracarii cu modestie este acela de a fi siguri ca trupurile noastre sunt acoperite adecvat de catre îmbracamintea noastra. Întelesul de baza al modestiei sta în a nu atrage atentia celorlalti asupra persoanei tale.

Persoanele care se îmbraca cu modestie o fac astfel încât nu atrag atentia celorlalti. Tatuajele si taieturile sau obiectele agatate de corp atrag în mod sigur atentia. În acest sens, ele nu constituie lucruri care tin de modestie.


Un principiu Stripturistic important cu privire la problemele sau aspectele pe care Biblia nu le abordeaza în mod specific este ca daca avem îndoieli ca acele lucruri Îi fac placere lui Dumnezeu, atunci este cel mai bine sa nu ne angajam în a le savârsi.


pray hands


Acest adevar suprem trebuie sa se reflecte din plin în ceea ce noi facem si pentru ce ne folosim trupurile noastre. Daca trupurile noastre apartin lui Dumnezeu, trebuie sa fim siguri ca avem “permisiunea” clara din partea Lui înainte de a ne “marca” trupurile cu tatuaje sau taieturi/perforari.


BADPOLITICS

 

Tattoo-You. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com